Tinus Oetzenbord met een Z

Tinus Oetzenbord met een Z

Een meisje en een jongen of beter gezegd een man en een vrouw ontmoeten elkaar op internet, via een dating site.
Ze stuurt hem een mailtje, als de man wat later voor zijn PC zit en het bericht gelezen heeft stuurt hij haar meteen een antwoord terug.
Het toetsenbord waarmee hij zijn antwoord wil schrijven heeft een mooi rustig leventje een leventje waar elk toetsenbord van droomt.
Tinus Oetzenbord met een Z is aan het genieten van zijn zoveelste vrije dag, hij staat dicht bij het raam en kan daarom dus heerlijk de hele dag naar buiten kijken, vooral de wolken dat vind hij zo prachtig!
Hij zag altijd van alles in de wolken en als er een heldere dag was met wolken dan was ook Tinus in de wolken.
Heerlijk lekker niksen dat was toch wel de grootste hobby van Tinus, en het zal je niet verwonderen dat Tinus alleen mar luier en luier werd.
Tinus die met zijn gedachten weer in de wolken was schrok dan ook vreselijk toen zijn baasje hem nodig had.
Gelukkig was het een kort berichtje en Tinus was daarna al weer snel met zijn gedachten ergens anders.
Maar van bij dat ene berichtje bleef het niet, van een berichtje per week ging het van een berichtje per dag en dan naar meerdere per dag.
Tinus die eigenlijk maar en lui manneke was kreunde er klaagde erop los aan iedereen die hem maar wilde horen.
De berichtjes werden alsmaar langer en langer, weg was zijn luie leventje, geen tijd meer voor de wolkjes!
Al snel kwamen de problemen, Tinus trok dit alles niet meer en besloot om een afspraak te maken met de dokter.
Dokter Pervo Rator met een V besloot om Tinus door te sturen naar een Psycholoog misschien kon hij meer doen voor Tinus.
Goedemorgen, ik ben Sjaak Zielenknijper en u bent?, mijn naam is Tinus Oetzenbord met een Z.
Gaat u maar op deze bank liggen en probeer te ontspannen, even later lag Tinus horizontaal gestrekt op een harde bank.
Tinus luchtte zijn hart, dat hij dag en nacht klaar moest staan om elle lange berichten te schrijven en dat hij niet voldoende rust kreeg en dat hij er ook nog eens helemaal niets mee verdiende.
Mijn baas gunt me totaal geen rust sinds hij dat nare mens heeft leren kennen word ik gewoon misbruikt!
Sjaak Zielenknijper dacht even diep na, nadat hij de stormvloed van woorden over zich heen had gekregen, Tinus had namelijk zijn hele hart in een keer leeg gestort en dat was best wel veel ook voor Sjaak Zielenknijper.
Naar een paar minuten doodse stilte, begon Sjaak Zielenknijper uit te leggen dat er verschillende therapieën waren maar dat ze eigenlijk voor Tinus niet zo geschikt waren!
Om al die aanslagen die er op je gepleegd zijn aan te pakken is er volgens mij maar een oplossing en dat is  Tinus Oetzenbord met een Z, dat je alles op gaat schrijven zet alles op papier dat zal je echt helpen en voordat je het weet loopt alles weer op rolletjes.
Voor Tinus is het niet zover gekomen, zijn baasje maakte een afspraak met het meisje en nu praten ze alleen nog maar en Tinus Oetzenbord met een Z heeft zijn luie leventje terug en is hij weer gelukkig als van ouds.

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.