September Blog 2019

We leven in een wereld waarin steeds meer nodig is, er komen steeds meer mensen op deze planeet en dat moet allemaal eten, drinken en wonen.
En daardoor hebben we steeds meer grondstoffen nodig, het groen verdwijnt, dieren sterven uit en het klimaat veranderd in hoog tempo.
Ijsbergen smelten, natuur verdwijnt, lucht word vervuild en er is veel natuur geweld, bossen branden, aardbevingen, overstromingen, orkanen en meer, het lijkt wel of de aarde protesteert tegen al het misbruik dor de mens.
Hier moeten we van het gas af, bouwprojecten staan stil door de co2 uitstoot te hoog is, gestelde doelen zijn niet behaald dus zetten we bouw projecten stop.
Afgelopen week kwam er een voorstel om de veestapel te halveren in Nederland, kunnen we weer verder bouwen binnen de gestelde normen co2 uitstoot.
Ik word er niet blij van, allemaal ellende waar je niet vrolijk van word, wij moeten van het gas af, wij moeten groen worden.
De overheid is een corrupte bende die er zelf niet onder lijden, de burger is de klos, de kleine man zou mijn vader zeggen.
Over de groten hoef je je geen zorgen te maken die redden zich wel maar de kleine man, tja die is weer aan de beurt.
Wij zijn klein en zij zijn groot zou Calimero zeggen en zo is het ook wel.
Dan hebben we nog het brexit gebeuren ook zo’n onderwerp dat nu een beetje lachwekkend word met Boris in de hoofdrol.
En ik als leek vraag me af wat ze er mee winnen door uit de EU te stappen, volgens mij zijn ze straks de grote verliezer, veel bedrijven verlaten Engeland en vestigen zich elders, veel ervan in Nederland en dat is dan weer goed voor Nederland.
Of het op lange termijn ook slecht is voor Engeland dat weet niemand, wie weet lachen de Engelsen over 10 jaar ons wel uit en zijn ze toch als winnaar uit de bus gekomen.
Ik heb geen glazen bol dus mij moet je het niet vragen, ik snap er uberhaubt al weinig van, voor een groot deel ook desinteresse.
Het is niet zo dat ik nu de hele dag het nieuws volg maar een ding weet ik wel en dat Engeland zich zelf mooi voor schut zet.
Ik ben wel erg benieuwd hoe dit af gaat lopen, dat natuurlijk wel, door al dat gezeik in de wereld word mijn wereld alleen maar kleiner heb ik het gevoel.
Ik neem een beetje afstand van al dat negatieve wat er allemaal in de wereld gebeurt tja misschien is het wel wegkijken of denken dat het niet mijn probleem is.
Kan zijn, ik kan er totaal niets aan veranderen, ik heb er geen invloed op en naar mijn mening zal niemand luisteren, de groten trekken aan de touwtjes en wij moeten maar dansen zoals zei dat willen.
Daarom ben ik lekker bezig met mijn leven en met iedereen die me dierbaar is en zorg ervoor dat ik geen slechte dingen doe en daar begint het mee.
Ik zeg wel eens………….

ALS IEDEREEN HET ZOU WILLEN DAN IS ER MORGEN VREDE, EN ALS IEDEREEN HET ZOU WILLEN DAN ZIJN MORGEN HEEL VEEL PROBLEMEN OPGELOST!!!


Toedels IKKE