November Blog 2019

Ik denk dat ik namens velen mag spreken, ik heb een hekel aan reclame en als ze een ding zouden moeten verbieden dan is het dat wel.
Een film die normaal anderhalf uur zou duren duurt nu ruim twee uur en dat alleen door de reclame.
En dan hebben we nog de vele supermarkten die beweren dat zei de goedkoopste zijn, en dat begrijp ik niet zo goed.
Ze beweren namelijk dat is aangetoond dat zei de goedkoopste zijn en dat beweren er meer pfffffff
Reclame we haten het maar zonder dat blijken tv en radio zenders het een stuk zwaarder te hebben.
Ik begrijp wel dat streaming diensten zoals Netflix, Disney+ en Apple+ en anderen steeds meer leden krijgen, lekker een filmpje kijken zonder die irritante reclame spotjes tussendoor.
En nu ik het toch over tv heb kan ik ook meteen schrijven dat de programma’s op de tv steeds slechter zijn, de ellende van een ander brengt schijnbaar ook geld en de nodige kijkers op.
Walgelijk en ik snap niet dat er niet word ingegrepen blijkbaar vinden we het heerlijk om te kijken naar de ellende van een ander tja.
Niet iedereen heeft de zelfde smaak en dan heb ik het nog niet eens over de bekende koppen die overal opduiken en opgehemeld worden alsof het filmsterren zijn.
Ik kijk steeds minder Nederlandse tv zenders, en we hebben hier heel veel zenders en het komt dan nog vaak voor dat er niets op is tenminste niets wat wij leuk vinden.
En dan heb ik het nog niet eens over herhalingen, er zijn zenders die tot in de eeuwigheid programma’s herhalen pffff ook al zo’n ergernis.
Tegenwoordig met een beetje goede provider kun je alles gewoon opnemen en dan is herhalen op tv niet meer nodig en terug kijken kan tegenwoordig ook prima.
Gisteren zei iemand tegen mij dat hij benieuwd was hoe lang er nog radio zenders zijn, iedereen en vooral de nieuwe generatie die luisteren alleen nog maar via internet zoals Spotify en meer van dat soort diensten.
Tja daar had ik zelf nog niet bij stil gestaan ik denk zelf dat dat jog wel even gaat duren voordat daar een einde aan gaat komen.
Als het bij de radio slecht gaat dan zal er iedere 15 minuten ook wel een reclame blok komen verwacht ik dan want reclame is big business.

IKKE