Misbruik..

Het is echt niet normaal wat er de laatste jaren allemaal boven komt drijven wat betreft seksueel misbruik!
De ene na de ander beerput word open getrokken en in alle rangen en standen gebeurt of gebeurde het, het vreemde is dat sommige gevallen jaren en jaren doorgaan en dat niemand de mond opentrekt.
Oke ik begrijp dat vele zich schamen en dat de drempel hoog is, neem het misbruik in de kerk ineens als een explosie zijn er honderden kinderen die misbruikt zijn en vele gevallen waren al jaren en jaren geleden.
En dan nu in de huidige tijd een belangrijk man in de film wereld misbruikt volwassen mensen mensen die bang zijn dat ze anders geen baan krijgen of ander geen belangrijke rol, noem het maar op!
Het vreemde is dat een volwassene zich kan verweren mits ze niet met middeltjes bewerkt zijn en toch doen ze het niet, sorry maar dat begrijp ik dus niet altijd, oké schaamte en bedreigingen zullen daar wel aan bijdragen.
Nu word tegenwoordig de ene na de andere beerput opgetrokken en dat is niet iets om vrolijk van te worden maar toch is het goed dat het gebeurt.
Sommige mensen op deze aardbol denken dat ze God zijn en daarom dat maar zonder problemen kunnen doen zoals Bill Cosby, en dan komen sommige er ook nog zonder straf af dat is dan ook nog onvoorstelbaar.
Ik vind sowieso al dat de straffen bij misbruik veel strenger moeten zijn, heel veel strenger ze zouden als oorlog misdadiger bestraft moeten worden, vooral de personen die kleine onschuldige kinderen misbruiken, kinderen die zich niet kunnen verdedigen.
Ik hoop ook dat personen die nu nog zwijgen ook de stap durven te nemen om het te melden, en is het niet in eigen belang doe het dan voor de ander of alleen al om de persoon te straffen die het gedaan heeft!
Ik ben bang dat er nog veel meer boven water komt,  ik ben van mening dat mensen met de poten van een ander af moeten blijven en dat er strenger gestraft moet werden.

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.