Mijn Twee Websites

Vele jaren geleden toen ik in scheiding lag ben ik begonnen met schrijven om alles tussen mijn oren op orde te krijgen, nu zullen er vast mensen zijn die zeggen dat heb je nog steeds niet maar..
Maar ik ben toen gaan schrijven om mijn hoofd leeg en op orde te krijgen, je kunt je ook gaan praten met vrienden of zo maar na een paar keer zijn zei het ook wel zat om naar je verhalen te luisteren.
Als mens die in een scheiding ligt kom je in een wereld terecht die grijs en zwart is in een korte tijd gebeurt er zoveel dat je bolletje niet kan verwerken en dan heb ik het nog niet eens over je hart en ziel.
Ik heb toen ontdekt dat door de dingen op te schrijven ik voor korte tijd een beter gevoel had ik schreef over de nare dingen en over de leuke dingen in mijn leven.
Nu ben ik niet echt een schrijver die alles op papier zet met een pen ik ben meer de digitale man dus in mijn geval Word.
Voor Facebook echt bekent was hadden we Hyves (volgens mij heette dat zo) en daar kon je een soort van website maken en dat heb ik gedaan en daar poste ik mijn verhalen natuurlijk niet alles maar wel de dingen die ik wilde delen.
Ik besefte wel dat iedereen mijn verhalen kon lezen helaas dacht ik daar ook niet altijd aan maar goed soms vliegen er wel woorden waarvan je later dacht o,jee dat had ik beter niet kunnen posten.
Maar goed om een lang verhaal korter te maken ik begon met schrijven en daar kwam steeds meer bij en langzaam maar zeker schreef ik dus steeds meer ook de onderwerpen bereide zich uit.
Langzaam maar zeker kwam steeds meer het idee naar boven om een eigen website te maken met een echte domein naam met behulp van Nick die de opleiding ICT deed.
Ik leerde hoe ik deze website naar mijn eigen hand kon inrichten moet wel schrijven dat het niet echt makkelijk was maar langzaam maar zeker leerde ik steeds meer tot mijn vorige website die deze maand offline gaat.
In mijn oude website zaten heel veel uren het was soms echt puzzelen en zoeken, je werkt met een script en html codes en noem maar op niet iets wat je zo even leert.
Maar ik heb me er doorheen geslagen en een hele website gemaakt en ik vond het leuk om te doen vooral als je het een beetje kunt, maar ik moet wel zeggen dat het steeds ingewikkelder werd voor een bezoeken.
Omdat er steeds meer items bij kwamen werd het te ingewikkeld en niet echt overzichtelijker Nick had me al regelmatig gezegd maak dan een website met WordPress.
Nou een tijd geleden ben ik me daar in gaan verdiepen en heb ik geleerd om ook dat te kunnen, zelf de pagina’s maken en noem maar op de lay-out van de site.
En ik ben begonnen met de www.henkhorck.nl website ik heb twee domein namen de NL en de EU, en daar ben ik dus mee begonnen stapje voor stapje met hulp van Nick is me het gelukt.
En ik leer elke dag wat bij ik heb zelf geleerd hoe ik de muziek kan aanpassen foto’s kan invoegen tja eigenlijk teveel om op te noemen.
Nu zul je je wel afvragen waarom twee domeinnamen ehm dat is een goede vraag, ik ben begonnen met de EU omdat dat toch wel meer zou worden gebruikt dan de NL maar dat ging dus niet gebeuren.
Dus heb ik de Nl er ook nog bijgenomen, je kon dan via NL of EU naar dezelfde website en dat heb ik nu veranderd ik heb beide domeinnamen nu een eigen website gegeven.
De NL is nu voor alle verhalen die ik schrijf en de EU is nu voor alle items, zoals over eten, bierbrouwen, mijn motor, films, muziek en noem maar op.
En gisteren is mijn nieuwe website online gegaan en dat is dan de EU, kun je het nog volgen??
Ik zou gewoon beide websites een keer bezoeken en dan zie je het verschil wel, het enige wat ik nu nog moet doen is om alle items een beetje up to date te maken en natuurlijk meer verhalen schrijven.
Het mooie is dat je nu ook een reactie kunt plaatsen onder de items die ik post.

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.