De Klusjesman

Een opleiding voor klusjesman heb ik niet gehad maar klussen is wel iets wat ik veel doe, en dat moet je ook wel met een oud huisje, ik doe dan ook alles zelf.
Ik kan erg veel geleerd door aan te pakken iets wat ik van huis uit heb meegekregen, gewoon aanpakken, kan ik niet ligt op het kerkhof en wil ik niet ligt er naast, dat was volgens mij een slogan van mijn moeder!
En dat heb ik goed in mijn oortjes geknoopt kan ik hier schrijven, ik kan dan ook heel veel zonder mij zelf op de borst te kloppen ik ben gezegend met twee rechterhanden ik pak het gewoon aan en dan zie ik wel hoe ver ik kom!
Weet ik iets niet dan duik ik erin en leer het of zoek het op, ik heb een hele nieuwe schuur gebouwd van zeven meter lang met een pannen dak erop, en in de schuur komt een badkamer van 3 x 3 meter waar ik nu me bezig ben, en ik heb de afgelopen weken mijn eerste buitendeur gemaakt voor de badkamer.
Kijk eens op http://www.henkhorck.eu daar vind je ergens wat foto’s van de verbouwing, nu stond ik vroeger ehm jaren geleden toen wij dit huis kochten dan ook wel met de rug tegen de muur we hadden geen geld om het te laten doen dus je moest ook wel!
Oké het is dan wel een dertig jaren plan geworden omdat ik na al die jaren nog steeds bezig ben, oké nu is stilzitten ook niet echt een hobby van mij!

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.