Januari Blog 2021

Mijn eerste blogje in het nieuwe jaar, allereerst wil ik vanaf of vanuit mijn luie stoel iedereen die dit leest natuurlijk een prachtige en gezond nieuw jaar toewensen.
Of het allemaal zo gaat is nog afwachten, want we hebben te maken met Corona en daar zijn we vast nog niet vanaf, de hele wereld heeft er mee te maken dus zijn wij Nederlanders dus niet de enige die met dit probleem te maken heeft of krijgt.
Voor velen is het een nachtmerrie, ik zeg de gek ben vrij en word ook nog eens keurig netjes betaald en dat netjes elke maand, ik zeg dus respect voor de werkgevers.
Ik zou op dit moment niet willen ruilen met de mensen die een bedrijf hebben, maar ik ben ook eerlijk in het volgende>
De laatste jaren ging het ook wel heel goed in o.a. de horeca en het kon niet op, de ene zaak werd nog mooier dan de andere, ondernemers met een dikke auto voor de deur enz
Maar toen hoorde je geen ene ondernemer, zo van ik heb zoveel verdiend ik zal het maar verdelen onder de armen of zal ik mijn werknemers maar eens een flinke bonus geven.
Maar nu moet je eens horen, ik snap het! Het is een klotentijd voor ze, maar hoort dat niet bij ondernemen?
Je hebt de voordelen als ondernemer maar het kunnen ook zo maar slechte tijden zijn, dit is een van de redenen waarom ik geen ondernemer ben geworden, altijd maar bezig zijn met je bedrijf, dag en nacht, de lusten, de lasten enz
Ik ben blij dat ik geen eigen zaak heb, misschien verdien je met een eigen zaak wel een hele dikke boterham, maar dat gezeik eromheen pff, er is altijd wel wat, misschien maakt dat ondernemen ook wel mooi ik heb geen idee.
Maar nu met een Corona jaar achter de rug, en een corona jaar voor de boeg, weet ik een ding zeker en dat is dat ik een stuk beter slaap dan sommige ondernemers.
Corona, mutaties, vaccinaties, onrust, pijn, verdriet, afscheid, ellende, toekomst, slapeloze nachten, hoop, liefde, overwinning, zorg, toekomst, dromen.
Enkele woorden die me zo te binnen schieten, we weten niet wat de toekomst ons gaat brengen, maar dat weten we sowieso al niet, nu met corona zal het leven en de toekomst vast veranderen, ten goede of ten slechte?
Stel dat dat virus zich blijft ontwikkelen en gaat muteren met van alles en nog wat, dan kunnen ze vaccineren als gekken maar dan word het vechten tegen de bierkaai.
Er kan wel een hele dodelijke variant ontstaan, jeetje wat dan? dat zijn toch dingen waar je niet aan wilt denken maar toch, het kan maar zo.
En daarom begrijp ik niet dat we ons met z’n allen niet beter aan de regels houden!
Wat er gaat komen weet niemand, we moeten het maar afwachten en proberen er wat van te maken, het zijn vreemde tijden!

Toedels IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.