IKKE

Tja, en de vraag is wie ben ikke?
Nou ikke ben ikke en de rest kan……haha nee hoor!
Ik ben Henk en nog lekker jong….ahumm, en vader van twee kinderen, Marieke en Nick op wie ik natuurlijk super trots ben!
Ik ben getrouwd met Marlies mijn lieve schatje en samen zijn we bezig om van onze oude huisje en mooie knusse woning te maken waar we er hopelijk heel oud kunnen worden.
Nu heb ik me eigenlijk al een beetje voorgesteld in allerlei items op deze website dus veel valt er niet meer te schrijven, ik hoop dat ik natuurlijk nog vele verhalen mag schrijven om ze dan vervolgens hier te posten, ik hoop natuurlijk dat mijn schrijven ook beter gaat worden!
Nu is het best moeilijk om over je zelf te schrijven, eigenlijk heeft iedereen daar vast een mening over en ben ik  vast de enige die me zelf natuurlijk heel goed vind…..ha ha ha
Ik hou van lekker eten en drinken en vooral niet van een saai leven elke dag het zelfde doen, (bijvoorbeeld in een fabriek) dat zou me knettergek maken ik ben redelijk creatief dat heb ik volgens mij van mijn moeder meegekregen, het klussen van mijn vader hoewel mijn moeder ook alles aanpakte!
Het zachte karakter heb ik van mijn vader, het doorpakken van mijn moeder en zo kan ik nog wel even doorgaan, ik ben een kind van mijn ouders en zing zoals ik gebekt ben, ehm misschien is het ook beter dat ik niet ga zingen dat is beter voor je gehoor!
Ik klus wat af, heb een motor waar ik zo nu en dan ook nog even op rond tuf, we hebben een klein moestuintje waar we kruiden en groenten telen, en dat is heerlijk en gezond, en we hebben een siertuin en een vijver!
Ik schrijf regelmatig op mijn twee websites, kijk zo nu en dan graag een mooie film, lig soms lekker lang in onze whirlpool en probeer steeds meer te genieten van het leven!
Ik schilder met olieverf al is het een beetje in gekakt omdat ik haar moet schilderen op een kop van een koe en dat lukt me niet zoals ik dat wil en zoals het er op het voorbeeld uitziet.
Maar goed ik ga er zeker mee verder, en ik lees graag, ik hou van lekker eten, met een drankje meestal zonder alcohol.
En als je me kent dan vul je de rest zelf maar aan, en ik wens je daarbij veel succes.

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.