I Wish, i Wish, i Wish……………..

Elk jaar als het nul uur is dan is het weer tijd voor de beste wensen je staat op straat en wens elkaar de aller beste wensen voor het nieuwe jaar!
Nu doe ik dat natuurlijk ook op mijn website, op mijn  Facebook en noem maar op ik heb altijd een hele lange lijst en brei er een mooi verhaal omheen.
Nu is daar natuurlijk niets mis mee om iedereen al het goeds te wensen.
Dit jaar is het anders voor mijn gevoel ik ben er meer mee bezig is dat goed? of is dat niet goed?
Tja, dat kun je natuurlijk op diverse manieren bekijken ik zal het even uitleggen…………..
De top drie wensen zijn toch wel liefde, gezondheid en rijkdom denk ik.
In het huidige leven hoop ik altijd dat ik een dikke prijs win in de staatsloterij of in de postcode loterij altijd handig een dikke rekening toch?
Nu is het zo op dit moment dat ik wat lichamelijke probleempjes heb nu is dat geen geheim maar in dit item is het niet belangrijk, wel belangrijk is dat ik soms teveel aan de loterijen denk!
Ik weet het!, hebberigheid word niet beloond en ze hebben daar boven ook wel gelijk er zijn andere dingen belangrijk in het leven.
Gezondheid is voor geen geld op deze aarde te koop, oké met geld kun je misschien duurdere medicijnen zelf betalen of een betere arts in de hand nemen………….maar!
Maar je kunt niet een gezond lichaam kopen je moet het doen met wat je hebt, oké ze kunnen veel maar hoe rijk je ook bent er zijn ziektes die iedereen vellen geld of geen geld.
Dus dit jaar heb ik mijn wensen flink bijgesteld, ik ga niet voor de hoofdprijs van een loterij of een flink geld bedrag.
Mijn aller grootste wens is nu gezondheid, gezondheid van lichaam en geest want als je dat hebt kun je voor de rest zelf wel zorgen geld krijg je door er voor te werken, vrienden maak je zelf en vriendschap gaat gepaard met liefde, ook al zijn er vele soorten liefde.
Gezondheid is dus het aller belangrijkst en dat is dus mijn wens, en natuurlijk niet voor mij alleen ik wens iedereen gezondheid toe.
Kruiwagens vol met gezondheid ach natuurlijk wens ik iedereen ook vrede en liefde toe maar dat hebben we als mens zelf in de hand, gezondheid ligt niet in onze hand, oké ik geef toe dat lifestyle ook de vinger in de pap heeft.

Mensen ik wens jullie natuurlijk veel heil en zegen toe voor het nieuwe jaar en alle jaren die nog volgen, leef gezond en heb elkaar lief.

XXX IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.