Donkere Wolken

Als er een grote dreiging is op deze aardbol dan is het naar mijn mening wel de situatie met noord Korea.
Nu is het niet alleen noord Korea maar elk land dat zich er mee bemoeid, America en zuid Korea zijn begonnen met de grootste oefening ooit.
Ik zie het als een groot kruitvat, noord Korea vuurt een raket af en meld erbij dat het nu elk land op de wereld kan raken en dat met een nucleaire lading.
America en andere landen zien dat dan weer als bedreiging wat het natuurlijk ook is, een raket met deze lading op America of een ander land en je hebt de poppen aan het dansen.
Ik ben tegen kernwapens neem dat maar van mij aan, maar aan de andere kant snap ik het niet, America heeft kernwapens en nog wat landen meer zoals o.a. Rusland.
Elke American mag een wapen hebben, dat vinden ze in America heel normaal wel met vergunning maar toch mag het, en dan zijn het ook nog vaak automatische wapens van een zwaar kaliber.
Nu vind ik dat als de Amerikanen kernwapen hebben dat ieder ander land dat ook zou mogen, hoewel ik er echt op tegen ben, deze wapens horen niet thuis op deze planeet.
Als mens zijn  we allemaal gelijk helaas in de praktijk niet, ik ben niets meer dan de Koning en ook niets minder, ik zie me zelf gelijke met ieder ander mens op deze aardbol, en of ze nu geel, zwart of bruin zijn maakt me totaal niets uit.
En ik vind de gedachte dat iemand zoals Trump iedereen naar de verdoemenis kan helpen zonder dat ik daar invloed op het
Lanceer codes in de hand van Trump of in de handen van welke gek dan vormen de grootste bedreiging voor ons allemaal.
Ik zie die maffe Koreanen er ook nog wel voor aan om er een af te vuren als ze het ergens niet mee eens zijn zoals een provocerende oefening van America en Zuid Korea.
Ik ben bang dat de boel eerdaags gaat escaleren en of dat ze zich er allemaal mee gaan bemoeien en dat dan de ellende voor de mensheid gaat beginnen!
De Koreanen hebben gemeld dat ze hun raket programma hebben afgerond, met andere woorden wij zijn er klaar voor en we zijn nu ook een atoom land en wij tellen dus ook mee.
Het is een bedreigende situatie voor de hele wereld en Rocket man zoals Trump hem noemt is een gevaarlijk mannetje, maar dat vind ik van Trump ook, ze zijn allemaal gevaarlijk en hebben ook nog de macht om ons allemaal de afgrond in te trekken.
Laten we in God’s naam hopen dat het allemaal goed gaat aflopen, een ding is wel zeker we kunnen er als eenvoudige mensen totaal niets aan doen om dat te voorkomen.

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.