De Mixer

Max

Er heeft ook eens een Chef-kok bij een oude werkgever gewerkt met de naam Max, zijn eigenlijke naam was volgens mij Maarten maar we noemden hem Max en hij kwam uit Friesland.
Met hem, Max dus, heb ik eens een rondje om het bedrijf gerend en ik was de winnaar, gelukkig maar!
We hadden namelijk een nieuwe mixer gekregen zo’n hele grote, maar er was iets mis met de aansluiting want toen Max de stekker in het stopcontact drukte kwamen er wat vonkjes tevoorschijn.
Max was nou niet bepaald een held wat elektra betrof, maar goed wie zou er niet schrikken van een kortsluiting met knetterend geluid en vonkjes?
De stekker werd uit elkaar gehaald door de TD en gerepareerd en wat later zat de gerepareerde stekker zat erin en mocht Max de mixer voor de eerste keer aanzetten, maar dat gebeurde wel met bibberende vinger!
Ik stond het schouwspel al een tijdje aan te kijken en ik bedacht in de tijd van de reparatie een leuk grapje!
Ik zou een metalen dienblad laten vallen als Max de mixer aan zou zetten, nou en zo gebeurde het en geloof het of niet maar de timing was meer dan perfect(dank u)!
De beste man schrok zich werkelijk de rambam, ik zie het nog zo voor me hij sprong bijna door het lage plafond haha, en tja, voordat ik het wist waren we beide aan het hardlopen om bedrijf ik voorop dus en gelukkig ook voorop gebleven.
Ik bleef natuurlijk daarna wel op veilige afstand, en ik mocht na het gebeuren en het rondje om het bedrijf dan ook nog eens als beloning lekker naar huis om uit te rusten van al dat rennen, of was het omdat hij me de rest van de dag niet meer wilde zien, ik denk het laatste, haha
De volgende dag hebben we er samen om gelachen en vond hij het eigenlijk ook wel een goede grap!

Henk