April Blog 2022

Donkere wolken hangen boven ons hoofd, Europa is in oorlog met Rusland! En dat is toch wel iets wat niemand had verwacht en zeker niet op had gehoopt!
Oekraïne word op dit moment van schrijven (09-03-2022) plat gebombardeerd en aangevallen door Rusland, grote stromen met vluchtelingen zijn al, of zijn bezig om uit Oekraïne te vluchten!
Nu hoef ik dat niet allemaal uit te leggen de beelden spreken voor zich, het is een groot drama en een ramp voor de mensheid!
Een waanzinnige man die in mijn ogen geen haar beter is dan Hitler, hij helpt de wereld de verdommenis in en zijn naam is Poetin, en mensen geloof me dit is nog niet afgelopen!
Ik hoop dat de voorspellingen die ik soms voorbij zie komen niet zullen uitkomen, laten we op onze blote knieën bidden en smeken dat die scenario’s aan ons voorbij gaan!
Een man die nergens voor terug deint heeft een rode knop, met een druk op deze knop zal deze wereld (onze aarde dus), in no time in duisternis gehuld zijn en is het grootste gedeelte van alles wat leeft en groeit niet meer.
Ook de kerncentrales zijn op dit moment niet veilig en deze kunnen grote rampen veroorzaken want met een bom op de verkeerde plaats, heb je een ramp die niet met een pen te omschrijven is!
Deze blog komt op 31 maart 2022 om 23:59 uur online en dat is over 22 dagen, ik hoop echt dat over 22 dagen de vlag er anders bij hangt en dat de ellende voorbij is en dat het weer vrede is, maar ik ben bang en velen met me, we zijn bang dat dit nog maar het begin is!
En waarom? Waarom is die mafkees met deze waanzin begonnen? Een van de redenen is dat hij niet wil dat Oekraïne lid word van de EU, ik denk dat iedereen wel zoveel nieuws heeft gezien dat ik het waarom niet hoef uit te leggen!
Een ding is zeker, de wereld en Europa word nooit meer worden zoals het was, er zullen grote veranderingen plaats vinden en zolang Poetin aan het roer zit in Rusland word het alleen maar slechter!
Tja, ik zit hier te schrijven maar ik word er treurig van, laten we hopen dat ons alle voorspelde narigheid bespaard word, en dat we op korte termijn weer in vrede kunnen leven, maar……………ik ben bang, bang voor wat nog gaat komen…………..

Vredestraantje,

Stil wiggelend ging deze langs mijn wang,
als een weemoedig klaaggezang.
’n pareltje zilt en nat,
terwijl ik stil om vrede bad.

31-03-2022
Update!
Helaas is er nog steeds een oorlog in Europa, ruim vier miljoen vluchtelingen, en Rusland bombardeert daar alles plat!
We zijn er nu wel achter gekomen dat het leger van Rusland toch niet zo geavanceerd is dan we hadden gedacht, maar Rusland is erg groot en ze hebben veel militairen en materiaal!
En liegen kunnen ze als de beste, het Russische volk leeft op een fundering van leugens, vooral Poetin en vriendjes kunnen we wat van, nu hoop ik dat de Russische bevolking erachter komt enin actie komt!
Hoe het verder gaat valt niet te voorspellen, de prijzen van energie springen de pan uit en er komen nu overal tekorten van, zoals granen, zonnebloem olie en maar van dat soort dingen!
Europa voert de bewapening op, zelfs Duitsland gaat investeren in hun leger, 100 miljard euro, en ja je leest het goed…..HONDERD MILJARD!!
Dat is ongekend veel, ook andere landen waaronder Nederland voeren het budget op, en er worden meer manschappen en bewapening naar de grens gestuurd bij Rusland, of landen die grenzen aan Rusland!
Hoe het verder zal gaan valt niet te voorspellen, ik hoop dat er snel een eind aan komt, maar goed het is en blijft afwachten!

IKKE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.