All for Joomla All for Webmasters

Januari Blog 2018

En dan is het ineens januari nu schrijf ik wel ineens maar zo is het natuurlijk niet gisteren was het nog 2017 en nu is het 2018 dus als je het zo bekijkt dan is het wel ineens 2018.
Het was een bewogen jaar kan ik hier schrijven met vele diepte punten en hoogte punten.
Nadat mijn moeder was overleden ruim een jaar geleden kwam ik in een molen van regelen te zitten.
Het huis moest leeg en in de verkoop, je kwam vele dingen tegen uit het verleden zoals foto’s, voorwerpen en noem maar op.
Voorwerpen waaraan soms een mooi verhaal hangt of soms ook helemaal niet.
Je krijgt te maken met mensen die je soms van hele andere kanten leert kennen en dan bedoel ik het niet altijd positief in deze, en dat is ook alles wat ik hier over ga schrijven.
Ben druk geweest met de badkamer, klussen is inspanning maar ook ontspanning tenminste dat vind ik, maar wel leuk om te doen vooral als het meezit en het resultaat er mag zijn.
Ik ben dankbaar dat ik twee rechter handen heb en alles zelf kan en mag maken, dat kan niet iedereen schrijven natuurlijk.
Ik heb eigenlijk al een jaar wat druk op mijn borst in het begin van 2017 was het soms wel en soms niet aanwezig, nu waren er vele momenten waarover ik niet wil schrijven maar wel kan schrijven dat ze mij heel veel pijn en verdriet gebracht hebben.
In de laatste maand van 2016 ben ik naar de dokter geweest om de klachten die ik toen ook al had te bespreken, volgens de arts was het stress na een gesprek een hartfilmpje en een bloedonderzoek kwam hij tot deze diagnose.
Nu kon ik me daar wel in vinden, ik was al blij dat het niets met mijn hartje te maken had.
Dus met deze diagnose ging in weer naar huis, echter de klachten bleven steeds terug komen en omdat ik ook nare momenten had koppelde ik de klachten aan deze dingen!
Maar de klachten hielden niet op, in het begin was het net een spiraal dan wel dan niet maar de klachten kwamen vaker en aan het van het jaar werd het erger en constanter!
Ik heb al veel geschreven over de klachten en noem maar op dat ik dat hier niet ga doen.
Ik heb in december een nachtje in het ziekenhuis geslapen en heb een lading onderzoeken gehad die nog steeds doorgaan.
Onderzoek is goed ik slik nu bloeddruk verlagende pillen en naar weken slikken heb ik nu wel het gevoel dat er wat gebeurt de druk op de borst is in ruststand een heel stuk minder geworden en nagenoeg weg en daar ben ik super blij mee.
Als ik me inspan voel ik het terug komen in ruststand gaat het ook weer langzaam weg gelukkig maar.
Volgens de arts was de bloeddruk al gezakt naar 170-90 maar we zijn er nog niet nog even gedeisd houden, de cardioloog zal de bloeddruk verlagende pillen wel ophogen naar twee per dag.
Omdat de bloeddruk niet snel genoeg zakt maar we zijn op de goede weg, ik krijg nog wel een longonderzoek omdat mijn ademhaling te snel is.
De 22e nog en hartfilmpje en een gesprek bij de cardioloog en dan horen we het wel, ben wel blij dat ik onder controle sta.
Maar ik hoop zelf dat de druk nog veel minder word vooral bij inspanning dan kan ik weer snel aan het werk.
Maar goed het was een bewogen jaar die weer achter ons ligt en ik hoop natuurlijk dat de spanningen ook in de wereld zakken, het lijkt wel of de bloeddruk in de wereld ook te hoog is.
Een nieuwe jaar is begonnen en er hangt ons weer van alles boven het hoofd en dat zijn goede en slechte dingen wat dat betreft is het leven niet zaai.
Ik hoop dat het in alle opzichten een mooi jaar mag worden en vooral een jaar vol met gezondheid, liefde en vrede voor iedereen.
En dat ik nog vele verhalen en berichtjes mag schrijven in dit leven, elk jaar hoop ik weer dat de oudejaars trekking op mijn lot valt, maar in 2017 ben ik er wel achter gekomen dat rijkdom in hele ander dingen zit, nu wist ik dat wel maar nu besef ik het meer.
Rijkdom is niet belangrijk, gezondheid, liefde, vriendschappen en leuke mensen om je heen zijn toch wel en paar dingen die veel belangrijker zijn dan de centjes.
Oké, we kunnen niet zonder centjes want dan zouden we allemaal een slecht leven hebben, maar mijn top drie is toch na 2017 wel veranderd mensen.
Tja, wijsheid komt met de jaren zeggen ze altijd en ja ze hebben gelijk!
We staan aan het begin van een nieuwe jaar en het is net alsof je een nieuwe schrift krijgt op school je begint er altijd netjes in en na een paar pagina’s dan word dat ook al weer minder!
Ik hoop dat ik in alle opzichten mezelf kan verbeteren, een beter mens kan en mag zijn, dat ik gezonder ga leven, dat ik meer ga genieten van het leven en dat mijn gezondheid met sprongen vooruit gaat en dat ik weer normaal kan functioneren.
Lieve lezers maak er een mooi jaar van en besef dat je maar een leven hebt en dat je er zuinig op moet zijn, en geld kun je niet meenemen naar het hiernamaals.

IKKE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *