All for Joomla All for Webmasters

Toen ik nog de kleine versie was van wat ik nu ben kreeg ik onverwacht een horloge van de moeder van mijn vader, ik heb eigenlijk geen idee waarom ik dat kreeg maar ineens kreeg ik dat doosje toegereikt met een prachtig horloge!
Ik weet nog dat ik er om moest huilen zo blij was ik er mee en dat ik met het horloge om mijn arm een eind meegewandeld ben omdat het me even teveel werd en dat als kind kun je nagaan wat voor inpakt dat horloge op mij had.
Waar dat horloge gebleven is weet ik helaas niet meer en nu ik er over nadenk is het ook wel jammer dat hij in de tijd verloren is gegaan!
Nadien heb ik nog vele horloges gehad op het laatst had ik digitale horloges met alles erop en er aan, door de horeca is het tijdperk een horloge om mijn arm verloren gegaan, de horloges waren niet waterdicht en dus ook niet hygiënisch, schoonmaken onder de kraan kon niet.
Op een gegeven moment ben ik er maar mee gestopt en ben ik zonder horloges en ook sieraden door het leven gegaan.
Ik kan me dan ook niet echt herinneren wanneer ik voor het laatst een horloge om heb gehad.
Een paar jaar geleden kwam Apple waar ik nog al fan van ben met een horloge op de markt een smart watch, een slim horloge dus de Apple watch 1.
En we stonden verbaast te kijken naar dat horloge toen het uitkwam het zag er mooi uit en wat je er mee kon was al heel veel.
Nu is er inmiddels een versie 3 van en daar kun je natuurlijk nog veel meer mee, zelfs bellen en noem maar op, de Apple watch stond al een hele tijd op mijn lijstje ik wilde ook zo’n horloge, maar ik twijfelde nogal omdat ten eerste hij niet erg goedkoop is en ten tweede ik heb al lang niets meer om mijn arm dus zou ik dat nog wel weer willen.
Nu had Marieke wel een horloge wat er op leek een Chinese versie wat er een beetje op leek, dus daar heb ik ruim een dag mee om de arm gelopen, maar na een uurtje was de batterij al leeg dus je kon er niets mee.
Maar na een paar uur lopen met zo’n horloge om de arm begin je er wel aan te wennen en nemen de momenten dat je dat ding niet voelt alleen maar toe tot je er niet meer aan denkt.
Dat ik dat uitgetest heb ligt al weer vele maanden achter mij, ik wilde dus een Apple watch maar twijfelde dus nog vooral de prijs hield me tegen 399 euro vind ik een heel bedrag!
Wat gaf me dan de doorslag om er een aan te schaffen??, nou ik ben al een maand thuis door lichamelijke klachten, zoals druk op de borst, te hoge bloeddruk, verdikte hartspier en noem maar op, de artsen denken dat de oorzaak stress is, maar goed dat is een heel ander verhaal!
De doorslag gaf me eigenlijk de mogelijkheden van de watch, het is geen standaard horloge dat alleen maar de tijd weergeeft en waarop een alarm mogelijkheid zit, nop!
De Apple watch is een Smart watch, een slim horloge dus, een watch die je hartslag kan meten, die meet hoe je slaapt, bijhoud hoeveel je beweegt, je kan er mee bellen, Appen, muziek luisteren, internetten en nog veel meer.
Ik heb hem gekocht omdat ik meer moet bewegen en ik wil gaan sporten en de watch kan me daar bij helpen.
Ik heb hem gekocht en nu bijna twee dagen om de arm, en ik vind het een super ding ben er helemaal weg van, ik zit hier al een paar uur voor mijn PC, een half uur kreeg ik een melding dat ik een minuut lang in beweging moest komen door te gaan staan en te bewegen en dat doet de watch helemaal uit zich zelf.
Ik weet zelfs  hoe laat ik in slaap ben gevallen, hoelang ik diep heb geslapen en minder diep, hoe mijn hartslag was en meer, en dat kun je zien op de watch of op je iPhone, in grafieken en noem maar op.
Hij houd bij hoeveel je beweegt, en hoe je beweegt echt niet normaal ik krijg nu info over dingen, het verteld me ook dat ik meer moet lopen en staan bewegen dus, alle meldingen van Facebook, Twitter, Whatsapp, mail en nog veel meer krijg je te zien, er zit zelfs Siri op, ik kan het licht aan en uitzetten en de muziek regelen en noem maar op en heb alles nog niet eens ontdekt.
Maar er gaat een wereld voor je open en dat voor zo’n klein ding om je arm, echt super handig maar goed misschien denk ik er over een paar weken wel anders over, tot nu toe ben ik er super blij mee ondanks dat het toch een hele uitgave is, nu nog een paar draadloze oordoppen en dan is feestje compleet!
En dan kun je toch zien wat de wereld veranderd is het horloge van oma dat moest je zelf opwinden en je kon de datum en tijd aflezen en dat was het dan wel, maar ik was er toen heel erg blij mee en dat zijn toch herinneringen die ik koester en hopelijk nooit vergeet.

IKKE

One thought on “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *