All for Joomla All for Webmasters

Veel heil en zegen voor het nieuwe jaar!

Beste mensen het was een bewogen jaar in de wereld en in mijn leven, veel dingen hebben me flink geraakt, verdriet bezorgt en soms ook woede, mooie en gelukkige momenten.
De dingen gaan nu eenmaal zo in het leven, mensen kunnen elkander het leven soms erg zuur maken terwijl het nergens voor nodig is.
De spanningen die er zij in de wereld de dreigende taal tussen Noord Korea en America, aanslagen die vele onschuldige levens hebben geëist, mafkezen die de vrede van de wereld op het spel zetten en noem maar op!
Ik vind het altijd nog erg betreurenswaardig dat mensen elkaar zoveel leed bezorgen, we zouden het geld dat in de oorlog industrieën gestopt word ook in een betere wereld kunnen steken.
We maken het ons zelf zo moeilijk terwijl het ook makkelijk kan, de voedselbanken draaien overuren, de economie draait op volle toeren en het lange tijd niet zo goed is gegaan in Nederland.
Helaas dat de armen daar niets van merken, in de top van Nederland is het al net zo, ikke, ikke ikke en de rest kan stikken ik vind dat de overheid ook de verantwoording heeft voor de armen in Nederland en dat daar veel, heel veel meer voor gedaan moet worden!
De mensheid kan niet leven van kogels en bommen, ik vind dat er meer gelijkheid moet zijn voor alle mensen overal op deze wereld en of je nu homo, hetero, geel, bruin of zwart bent, en met gelijkheid bedoel ik gelijke rechten en plichten maar ook dat de een ook net zoveel te eten heeft dan een ander.
En zo kan ik nog wel even doorgaan ooit maar dat zal nog wel even duren, ooit………als deze wereld blijft bestaan zal er vrede zijn daar geloof ik in maar dat gaat nog heel lang duren, helaas.
Een nieuw jaar ligt er voor ons het word een jaar waar ons weer van alles te wachten staat nu ben ik geen helderziende maar elk jaar brengt ons leuke, minder leuke en erge dingen zo gaat het elk jaar, maar ik hoop dat het voor 2018 alleen maar mooie dingen zijn.
Lieve, lieve mensen vanaf mijn plekje hier voor de Pc, wil ik jullie en de hele mensheid een super, vredevol jaar toe wensen, een jaar zonder honger, dorst, oorlog, aanslagen, ruzie’s, pijn, verdriet en alles wat er nog tussen ligt.
Ik wens iedereen een vredevol jaar met veel liefde, vriendschap, gezondheid en al het andere moois.

Lieve mensen Een Prachtig, Machtig, Super en Liefdevol jaar, maak er wat moois van en denk ook eens aan een ander die het minder heeft en dat hoeft niet altijd te betekenen dat je de knip moet trekken een arm, knuffel of een paar mooie woorden doen ook al heel veel.

Proost!! en de aller, aller beste wensen voor 2018

IKKE

 

One thought on “Veel heil en zegen voor het nieuwe jaar!

  1. Anita zegt:

    Zijn intussen alweer in het nieuwe jaar. En blij dat het allemaal stap voor stap vooruit gaat met jouw.Ik ben super blij voor je. En hou je motto vast. Komt allemaal goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *