All for Joomla All for Webmasters

De Kok

Ik heb eigenlijk geen idee waarom ik kok ben geworden het zijn al heel wat jaartjes geleden dat ik kok ben geworden!
Ik denk dat het door mijn moeder komt, in mijn jeugd vroeg mijn moeder mij soms om het eten op te zetten, het vlees aan te bakken of iets in die geest.
En ik heb geen idee of het daar weg kwam, maar goed ik heb ergens de keuze gemaakt om kok te worden.
Eerst heb ik de banketbakkers opleiding gevolgd twee jaar lang, en ik moet zeggen dat het vak banketbakker een mooi vak is ik heb nog getwijfeld of ik geen banketbakker zou worden!
Na de twee jarige opleiding de koksopleiding gedaan en dat ben ik geworden en gebleven tot nu toe.
Er word vaak gezegd dat het een roeping en dat geldt voor de hele horeca denk ik wel, je moet sterk in je schoenen staan!
Het zijn de weekeinden en de feestdagen die de meeste mensen nekken, maar goed ik zit al jaren in dit vak en weet niet anders, ik hou zelf wel van de afwisseling!
Ik heb gisteren nog iemand gesproken een jonge gast die de relatie uit had en dat had puur te maken met zijn werk, horeca en relaties niet altijd de beste combinatie!
Het is een mooi vak maar wel voor de bikkels onder ons denk ik 😉

IKKE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *