Sterrenbeelden en de mijne extra uitgelicht!

Sterrenbeelden overzicht en de mijne heb ik extra uitvergroot!
Ik ben een steenbok geboren op 31 december.

 1. Welk sterrenbeeld ben jij?
  Ram 21 maart t/m 20 april
  Stier 21 april t/m 21 mei
  Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
  Kreeft 22 juni t/m 23 juli
  Leeuw 24 juli t/m 23 augustus
  Maagd 24 augustus t/m 23 september
  Weegschaal 24 september t/m 23 oktober
  Schorpioen 24 oktober t/m 22 november
  Boogschutter 23 november t/m 22 december
  Steenbok 23 december t/m 20 januari
  Waterman 21 januari t/m 18 februari
  Vissen 19 februari t/m 20 maart

  Sterrenbeelden

  Het sterrenbeeld wordt ook wel een zonneteken genoemd. Een sterrenbeeld symboliseert de essentie van wie je bent. Dit is gekoppeld aan de periode waarin je gekoppeld bent. Veel mensen zijn benieuwd welk sterrenbeeld zij zijn. Onderstaand vind je hier de verschillende data van.

  Sterrenbeelden maanden

  Om jouw sterrenbeeld te kunnen bepalen, hoef je alleen maar je geboortedatum te weten. Je kunt dan eenvoudig opzoeken welk sterrenbeeld bij jou hoort. Als je jouw sterrenbeeld weet, kun je een horoscoop lezen. Horoscopen geven een dagelijks, wekelijks en maandelijks overzicht van de voorspellingen voor de komende tijd. Alle belangrijke voorspellingen zijn voor jouw sterrenbeeld verwerkt in een horoscoop. Deze is afgestemd op jouw sterrenbeeld. Niet alleen is het leuk om je eigen horoscoop te lezen, maar het is ook interessant om de horoscoop van je partner te lezen. Wanneer je iemands sterrenbeeld weet, kun je bepaalde karaktereigenschappen herkennen.

  Sterrenbeelden van de dierenriem

  Sterrenbeelden worden ook wel de dierenriemtekens genoemd. De dierenriem, ook wel de Zodiak genaamd, is een denkbeeldige gordel waarlangs de zon, de maan en de planeten zich het gehele jaar bewegen. De twaalf dierenriemtekens liggen in deze zone. Dit zijn de twaalf sterrenbeelden die gebruikt worden bij de horoscopen. De Ram is het eerste teken van de dierenriem. De andere sterrenbeelden zijn de Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en de Vissen. Elk sterrenbeeld heeft bepaalde typerende eigenschappen. Hieraan kun je iemand met een bepaald sterrenbeeld vaak herkennen als je weet wat deze belangrijkste eigenschappen zijn.

  Elk sterrenbeeld is anders

  Je zult zien, er is geen sterrenbeeld hetzelfde. De twaalf maanden van het jaar zijn onderverdeeld in twaalf horoscopen. Je bent een Ram wanneer je geboren bent tussen 21 maart en 20 april. Energiek, een geboren leider en erg ambitieus. Haantje de voorste gedrag, is voor iemand van dit sterrenbeeld niet vreemd. Als je geboren bent tussen 21 april en 21 mei ben je een Stier. Volhardend en heeft een sterke wilskracht. Zekerheid en stabiliteit zijn erg belangrijk. Als je geboren bent tussen 22 mei en 21 juni, is jouw sterrenbeeld Tweelingen. Nerveus, jeugdig en erg flexibel.

  Als je geboren bent tussen 22 juni en 22 juli, ben je Kreeft. Emotioneel, moeilijk kunnen loslaten, huiselijk en creatief. Wanneer je geboren bent tussen 23 juli en 23 augustus ben jij een Leeuw. Trots, autoritair en warmhartig. Een Maagd is geboren tussen 24 augustus en 23 september. Pietluttig, kritisch, maar gevoelig. Als je geboren bent tussen 24 september en 23 oktober ben je een Weegschaal. Diplomatisch en sociaal. De Schorpioen is geboren tussen 24 oktober en 22 november. Vastberaden, charismatisch en doelgericht. Als Boogschutter ben je geboren tussen 23 november en 21 december. Beweeglijk, vrij en recht door zee.

  De Steenbok is geboren tussen 22 december en 20 januari. Stabiel, serieus en onafhankelijk. Je bent een Waterman als je geboren bent tussen 21 januari en 19 februari. Kieskeurig, eigenzinnig, maar ook eerlijk en trouw. Je hebt het sterrenbeeld Vissen wanneer je geboren bent tussen 20 februari en 20 maart. Escapistisch, fantasierijk, gevoelig en aardig. Een sterrenbeeld bevat natuurlijk nog veel meer herkenbare eigenschappen. Niet alleen zorgt een sterrenbeeld voor bepaalde karaktereigenschappen, maar ook het exacte tijdstip en de dag waarop iemand geboren is. Erfelijke factoren en sociale invloeden zijn ook van invloed.

   

  Altijd grappig om te zien hoe sterrenbeelden bekeken worden en helemaal uitgeplozen door mensen, ikzelf ben een steenbok en dat is ook eigenlijk het enige wat ik er van weet vandaar ook deze post om er eens iets dieper in te duiken!

    Het Logo van de steenbok!

   

  Sterrenbeeld Steenbok

  Iedereen die geboren is vanaf 23 december t/m 20 januari is een Steenbok als Sterrenbeeld.

  Eigenschappen sterrenbeeld Steenbok

  Aan ieder soort sterrenbeeld zijn enkele eigenschappen gekoppeld die typisch zijn voor dit sterrenbeeld.

  Positieve eigenschappen van een Steenbok:
  – Verstandig & Verantwoordelijk
  – Ambitieus & Praktisch denkend
  – Geduldig & Behouden
  – Loyaal & Vindingrijk

  Negatieve eigenschappen van een Steenbok:
  – Dictatoriaal & Pessimistisch
  – Vrekkig & Fantasieloos
  – Geremd & Verwaand

  Wat is de Steenbok voor iemand?

  De Steenbok is één van de stabielste en meest serieuze sterrenbeelden. Onafhankelijk, betrouwbaar en beschikt over enorm veel kwaliteiten. Met een enorme discipline voor zichzelf en goede kijk op hun eigen gedrag weten Steenbokken precies waar ze mee bezig zijn. Soms lijkt een Steenbok saai voor mensen van buitenaf, maar aan discipline geen gebrek. Kenmerken als respect, autoriteit en ambitieus, dat is typisch voor een Steenbok.

  Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Steenbok?

  (Geboren tussen 22 december en 19 januari)

  De Steenbok toont de buitenwereld vooral een rustige en serieuze kant. Om de diepere gronden van de Steenbok te leren kennen, is een geduldige en gevoelige partner nodig. Dan zullen ze erachter komen de de Steenbok daarnaast heel liefdevol, trouw, beschermend en grappig kan zijn. En gaat er iets mis in de liefde, dan zal de Steenbok moeite hebben dit te vergeten en zeer gekwetst zijn.

  Beste match

  De beste match heeft de Steenbok met een Vissen, Kreeft, Maagd, Schorpioen of Stier. Minder goed passen Ram, Leeuw en Boogschutters.

  Steenbok-Ram

  De Ram zal je op sleeptouw nemen en in zijn flitsende vaart meenemen op zijn pad. Hier krijgt de Steenbok gauw genoeg van, hij heeft nuttiger dingen te doen.

  Steenbok-Stier (Marlies is een stier en ikke steenbok)

  Ja….liefde is een serieuze zaak. Wat liefde en werk betreft hebben jullie dezelfde instelling en daarbij voelen jullie je allebei top.

  Steenbok-Tweeling

  Leuk om mee te flirten, maar verder niet. De Tweeling is te fladderig en te vluchtig voor de Steenbok, die veel meer tijd nodig heeft om iemand te leren kennen, en zo veel tijd wil de Tweeling niet geven.

  Steenbok-Kreeft

  De Kreeft zal de Steenbok doen smelten. Hij brengt de zachte kant van de Steenbok boven en zal je zonder woorden aanvoelen.

  Steenbok-Leeuw

  Als er iets is waar de Steenbok geen behoefte aan heeft, dan is het wel aan de grote ego van de Leeuw met zijn gevoel voor drama en dominerende natuur.

  Steenbok-Maagd

  Als de Maagd en Steenbok elkaar ontmoeten zal de nuttigheid ervan af spatten. Vol ijver en enthousiasme gaan ze aan de slag, zo ook om iets van de relatie te maken. Dat moet dan wel lukken toch.

  Steenbok-Weegschaal

  De praatgrage Weegschaal kan uren praten, en waarover? Niet over serieuze zaken die de Steenbok boeien.

  Steenbok-Schorpioen

  Goeie keus! De schorpioen zal je smoren in zijn liefde en de Steenbok zal ervan genieten.

  Steenbok-Boogschutter

  Een avondje uit en dat zal waarschijnlijk de eerste en de laatste keer zijn. De zorgeloze en roekeloze Boogschutter werkt je te zeer op je zenuwen.

  Steenbok-Steenbok

  Jullie vinden dezelfde dingen belangrijk en kijken op dezelfde manier tegen de dingen aan. Maar kunnen jullie ook je gevoelens met elkaar delen?

  Steenbok-Waterman

  De Waterman bedoelt het goed, hij is druk met het verbeteren van de wereld. De Steenbok is bezig met het verbeteren van zijn eigen wereld. Dat wordt niks.

  Steenbok-Vissen

  De lieve, romantische Vis weet precies de gevoelige plek van de Steenbok te raken. Hij geeft precies die aandacht en liefde die je nodig hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.